Het zwijgen opgelegd

Auteur: Julie Cave

Het zwijgen opgelegd
 
Prijs: € 9,95
Uitgever:Uitgeverij De Banier, Apeldoorn
Medium:Boek
EAN:9789033603099
 384 pag.
 Paperback
Druk:1e druk 2014
NUR:344 - Streek- en familieromans
Trefwoorden:Roman, Spanning, Mannen, Vrouwen, Hoogspanning
Serie:Dinah Harris-mysteries (deel 1)
Leverbaarheid:1 - 3 dagen
Bekijk ook: Het zwijgen opgelegd - Julie Cave (E-book)
Het zwijgen opgelegd - Julie Cave (E-book)


Een spannende thriller die licht werpt op een beklemmende vraag: hoe ver zullen sommige mensen gaan om een invloedrijke christen het zwijgen op te leggen?

Lees verder...BESTELFORMULIER

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van het Boek "Het zwijgen opgelegd".

BESCHRIJVING

Beschrijving Het zwijgen opgelegd van Julie Cave:

Achter de schermen van de wetenschap woedt een felle strijd over het ontstaan van ons leven: zijn we geschapen door God of zijn we het toevallige gevolg van evolutie en een oerknal? Het antwoord op die vraag is allesbepalend voor de manier waarop we in het leven staan. 

FBI-agent Dinah Harris wordt tegen wil en dank ingezet bij een belangrijke zaak: Thomas Whitfield, de secretaris van het prestigieuze Smithsonian Instituut, is op onverklaarbare wijze van de aardbodem verdwenen. Alle signalen wijzen erop dat er misdaad in het spel is.
Dinah ontdekt algauw dat deze moord alles te maken heeft met een ruzie over levensbeschouwingen. Maar Amerika is toch het land van de vrijheid, waar iedereen mag geloven wat hij wil?

Als het onderzoek vordert, dreigt Dinah verstrikt te raken in een geheimzinnige samenzwering. Het Smithsonian Instituut is een wereld waar glimlachende mannen met deftige pakken tegen elke prijs hun machtspositie in stand willen houden. In deze keiharde wereld van eerzucht en criminaliteit staat Dinah haar mannetje.Tegelijkertijd voert ze haar eigen strijd tegen depressie en een geheime alcoholverslaving.

Lukt het Dinah om de waarheid te onthullen voordat zijzelf het volgende slachtoffer is van een meedogenloze, onzichtbare vijand? En lukt het haar om vrede en rust te vinden? Of gaat ze ten onder aan de pijn en het verdriet van haar verleden?

Het zwijgen opgelegd is het debuut van Julie Cave. Haar boek werd in Amerika zeer positief ontvangen. Julie is getrouwd, heeft twee jonge dochters en woont in Australië.

Over ons

Refoboek per post

Refoboek per post is een internetboekwinkel met uitsluitend reformatorische boeken.

Heeft u vragen? contact ons.

Verzend info

Refoboek per post verzend volgens specifieke voorwaarden. Meer

Betaal methodes

© Refoboek per post 2016 All rights reserved