Als David je vader is...

Over problemen door relaties en gezagsverhoudingen binnen het gezin

Auteur: Teun Stortenbeker

Als David je vader is...
  
Prijs: € 7,50
Uitgever:Uitgeverij Groen, Heerenveen
Medium:Boek
EAN:9789050305884
ISBN:9050305881 / 90-5030-588-1
 86 gram
 Paperback
NUR:707 - Geloofsopbouw
Leeftijdscategorie:Volwassenen
Leverbaarheid:Uitverkocht


In dit boek pleit Teun Stortenbeker voor de weg terug, ondanks alle fouten uit het verleden. Het is niet in alle gevallen zo dat de fouten van jongeren te wijten zijn aan de ouders. Maar omdat ouders op ieder mensenleven de eerste en belangrijkste invloed

Lees verder...BESCHRIJVING

Beschrijving Als David je vader is... van Teun Stortenbeker:

De schrijver mag als directeur van evangelisch centrum De Hoop gezien worden als een autoriteit op het gebied van hulpverlening aan verslaafden. Het percentage positieve resultaten van het Dordrechtse opvangcentrum is bemoedigend. Teun Stortenbeker laat in het midden of dit komt door de toevoeging van het woordje evangelisch. In ieder geval toont hij in dit boek duidelijk de christelijke identiteit achter het werk van stichting De Hoop. Je zou het de extra dimensie kunnen noemen als aanvulling op de normale professionele hulp aan verslaafden.

David, de onbetwiste held, maakt fouten. Er zijn heel wat spanningen bij hem thuis, net als in veel Nederlandse huizen. Teun weet op boeiende wijze Davids wereld te vertalen naar onze tijd. Veel uit de hand gelopen situaties zijn terug te voeren op het simpele feit dat binnen het gezin geen open relaties bestaan. Dat was bij David zo, en dat is vandaag een van de belangrijkste oorzaken van verstoorde verhoudingen, scheidingen en andere misstanden.

 

Over ons

Refoboek per post

Refoboek per post is een internetboekwinkel met uitsluitend reformatorische boeken.

Heeft u vragen? contact ons.

Verzend info

Refoboek per post verzend volgens specifieke voorwaarden. Meer

Betaal methodes

© Refoboek per post 2016 All rights reserved